Soita

040 585 5869

Ekologiset tuotteet

Nykyään kiinnitämme yhä enemmän huomiota ympäristöön ja tuotteiden valmistamiseen kestävän kehityksen periaatteiden mukaan. Kauttamme saatavissa Cottover® ja Cliquen Premium OC Eco -sarjojen tuotteet on valmistettu ympäristöä kunnioittaen. Tuotteiden ekologisuuden osoituksena on alan ympäristömyönteisyyttä arvioivien tahojen myöntämät sertifikaatit. Ne takaavat tuotteiden valmistuksen ja laadun täyttävän kestävän kehityksen kriteerit.

ekologiset-tuotteet-brodfin

Cottover® -tuotteille on myönnetty mm. Pohjoismainen Joutsenmerkki. Joutsenmerkki eli pohjoismainen ympäristömerkki on tunnetuin ympäristömerkki Suomessa. Joutsenmerkittyjen vaatteiden ympäristö vaikutukset ovat alhaiset kaikissa
tuotantovaiheissa – raaka-aineesta valmiiksi tuotteeksi. Cottover tuotteille on myös myönnetty Fairtrade® eli Reilu Kauppa merkki, joka taistelee köyhyyttä vastaan.

Cliquen OC Eco -tuotteet on valmistettu luomupuuvillasta. Luomupuuvilla on parempi vaihtoehto maaperän, ekosysteemien ja ihmisen terveyden kannalta, koska tuotannossa käytetään luonnollisia viljelyprosesseja myrkyllisten kemikaalien ja geenimuunneltujen organismien sijaan. Vaatteet ovat yhtä laadukkaita ja hyvin istuvia, kuin muutkin Cliquen Premium –tuotteet, ja niiden ekologisemmista tuotantomenetelmistä hyötyvät sekä ympäristö että tuotantoon osallistuvat ihmiset.

Katalogit